Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tungt med MIA och lite jobb på det

Imorse blev det verkligen MIA – Jeppman 1-0. Det var nog en kombination av för tätt inpå frukost och att ja var lite ofokuserad i ärendet… Efter passet for jag in till Stockholm och gjorde lite kyrkklockeservice. Väldigt fint väder nu på eftermiddagen så ja va bara tvungen att dra ut och köra lite med Corratecen i skogen! Det blev en sväng i krematoriet efter det och sen har ja haft brandövning här hemma. Brandvarnarna fungerar… Och potatisgratängen blev grymt god.

Annons
Har lagat Lille Skutt också:) min söta lilla pungsmärtsgenerator! Hopp och lek!
Nytt växelöra på plats!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.