Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

TT och en sväng på skidorna

Liksom förra söndagen blev det TT här i Sigtuna. Vaknade som vanligt onödigt tidigt och han dammsuga hela huset innan frukost och innan ja drog till banan och pilade det sista. Sen blev det start och den här gången blev vi 9 pers plus Oskar i lillklassen. Banan var något snällare än sist men ja blev trött i benen den här gången också! Efter loppet bjöd ja på banankakan ja bakade igår, den blev väldigt uppskattad. Kul att ni som kom, kom 🙂 kul att folk kommer när man tar sig tid att pila, fixa bana, baka osv… Här kommer lite bilder samt tiderna. Tack Mor och far för kaffekokning samt fotografering, använder ni bilder, glöm inte att ange källa 😉 Ikväll blir det F1 F1 F1! Ferrariutstyrsel på!! FORZA ALONSO!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.