Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

TT i Norrtälje

Var iväg till Norrtälje nu på eftermiddag/kvällen för att köra lite TT. Det är en bit att sitta och åka men ja vet att det är värt det! Ja har aldrig åkt till Norrtälje för att köra en bana som Gunnar varit med och byggt och varit missnöjd! Nu hade ck Norrtälje fått klar sin bana vid skidbacken i Kvisthamra och som vanligt höll den extremt hög klass. Den ligger glasklart på min topp-3-lista över xco banor! När ja tänker efter tror ja bara att de banor som skulle kunna vara roligare ligger på en liten ö som heter Cypern… Men det är frågan om.. Haha! Vi starta och börja den långa klättringen som varvet inleds med. Ja är så imponerad av Inga-Lill, alltså min Corratec Inside link, den upplevs verkligen inte som en heldämpad i klättringarna! Sen gick det utför och där kunde ja mysa en hel del tack vara dämparna! Hängde på Gunnar och Ville skapligt under första varvet men i slutet av första varvet hade ja ändå några sekunder upp, då ja kom till ett stenkisteliknande parti stod Gunnar där och hade klotat:( ja jagade på så gott ja kunde och känslan i kroppen var ändå rätt bra. När ja gick ut på sista varvet vred ja ur benen ännu lite mer och satte min snabbaste varvtid. När ja kom i mål såg ja att Ville var på väg upp för backen igen, jaha.. Ja räkna fel tänkte ja och köttade på ett varv till. Men det var Ville som inte kunde räkna till fem:) haha! Tack CK Norrtälje! Den här typen av cykling är precis vad min skalle behöver i tider med lite bristande motivation!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.