Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

TT hos Gunnar

Hur firar man påskdagen bättre än med TT hemma hos Gunnar Töjren? Förra påsken var ja på mallis och cyklade racer i kortkort…Men det är nog fan roligare att köra lite full gas, tampas och ta ut sig här hemma. Eftersom det fortfarande är påsk fick fjädrarna sitta kvar på hjälmen. När starten gick kom ja in bakom Micke och Gunnar, där ja höll mig resten av loppet. Tommy Ohlsson låg och jagade right bakom några varv men fick släppa så småningom. Framåt slutet fick ja syn på Gunnar i ögonvrån, på väg ikapp för att varva mig. Ja blev lite stressad och misstagen kom direkt. Körde av i en kurva och slog i paketet i sadeln. Nästa varv körde ja omkull på ett av banans snabbaste ställen och slog i knät på tok för hårt. Svullet och extremt ömt men inget trasigt. Ska försöka få lite fart på det med en bastu nu;) Bror var med och tog lite kort…samt tvättade av cykeln efteråt, vilken service, värsta stall-statusen….nu saknas bara massören! Haha

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.