Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tröttheten kommer smygande

Idag drog det in en del moln här över Side. Inte mycket men tillräckligt för att man inte skulle kunna säga att det är klarblå himmel, haha. Idag testade ja en lång grusväg som var onödigt stor. Funderade lite varför man skulle bygga en så stor grusväg upp på en höjd. Men väl på toppen…efter att ha blivit omkörd av några förvånade sopbilsåkare insåg ja att det låg en soptipp på toppen. Rulladeförbi och vidare åt nordost. Efter ett tag vända jag och hade då ca 35 km hem i motvinden. Det blev ett skönt pass men nu börjar man bli lite trötter i benen. Även om det mestadels är asfalt och grusvägar så tar mängden ut sin rätt. Nu ska jag…och mina trötta ben (om de inte har andra planer) ta en promenad ner till vackra Antika Side. Här kommer lite bilder från dagens pass.

Annons
En krabba med dödslängtan? Närmsta vatten var säkert 5km bort!
Vackert landskap här nere, grönare än vad ja trodde det skulle vara!
Donatello? Rafael? Vet inte vem av Turtlarna det var men nån visst smög han som en ninja!
Granatäppelpaus, lokalinvånarna försöker sälja frukten som “naturlig Viagra”…flaggan i topp!
Tokigt gott!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.