Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tröttare än Trötter

Ja brukar bli rätt trött, mör och sliten av resdagar. Det hjälper tydligen inte att ha resdagen precis efter ett SM har jag idag fått erfara. Upp vid fyra och sen fara runt från flyg till flyg till transfer men sedan några timmar är jag på plats här nere i Österrikeska alperna och Kirschberg. Just nu regnar det inte så mycket, nyss vräkte det ner. Ja passade därför på att ta det lite piano och titta på helgens formel 1 lopp som ja missade. Ni ska få lite vackra alpbilder sen… Om de kommer fram ur molnen!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.