Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Trött i benen

Nu är benen hyfsat möra. Har varit och jobbat med kyrkklockor på förmiddagen. Upp och ned på byggställning bärandes på verktyg och annat. När ja kom hem satte ja mig så småningom på Mia och trampade några varv med låg kadens. Direkt efter det gick ja ner i källaren och löft skivstången några gånger. Nu ska ja förvåna er, ja sitter i soffan redo för fotboll?! Ja vet, låter helt sjukt. Är ju måttligt intresserad egentligen, men då ja gick upp hyfsat tidigt tror ja att jag kommer studera ögonlocken innan första perioden… 😉

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.