Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Trösklat!

Än en gång har det blivit onsdag och dagen till ära var det trösklar på schemat. Kändes bra, tror det var rätt att ta två lite lugnare dagar efter Barcelonatrippen. Nu har jag börjat komma ikapp här hemma också! Packat ner fatbikes och plockat ihop min inside link igen efter Spanien. Nu ska ja försöka komma ikapp med lite julpynt, det är tydligen inte november längre?!

Annons
Hej då fatbike!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.