Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Träna, baka, smöra och baka lite till!

Äntligen äntligen! Idag körde ja ett lite lagom pulshöjande pass tillsammans med MIA. Så enormt skönt att få komma tillbaka till träningen igen! Förutom att träna har jag varit bagare idag. Började tidigt idag med semmelbak som planeras att bli klart imorgon förmiddag… Den som väntar på nå gott. Som ja skrev i dagens första inlägg har ja dessutom påbörjat ett marmeladkok som blir klart i helgen. Provade på något helt nytt idag också. Att kärna mitt eget smör! Ja äter ju inte smör på mackorna… Men smör kan man ha till så mycket annat. Ett tips är att spana in på Johan Hedbergs hemsida www.matgeek.se och då också hans bok ”Smör – Kärna, bryna, baka”. Ja köpte mitt exemplar här i veckan och mötte upp Johan i Uppsala och fick boken signerad. Johan är en extrem inspirationskälla för mitt bakintresse och det är han som inspirerat till att baka semlor helt från grunden mm. 
Bakade ytterligare en sak… Ett nytt recept till Cycling plus… Men vad det är för något är hemligt än så länge;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.