Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Trampat NorrortLightbulbbanan

Efter jobb på morgonen och förmiddagens köttarpass tillsammans med min älskade MIA for jag iväg och handlade mat. Det tokigt fina vädret gjorde att jag inte kunde hålla mig utan var bara tvungen att dra ut och trampa lite. Var ner och körde den banan som ska användas till Norrort Lightbulb. Den kommer köras på delar av gamla Yoshibanan. Har dock dragit om den lite med tanke på kvällsracet. Med min gps mätte jag upp 2,25 km för ett varv som i mitt hyfsat lugna tempo tog 8:33. Tror man kan köra på runt 7 minuter blankt om man tar i.

Så här ser det ut på gpsen

Det svåraste partiet på banan, självklart finns det en lättare “B-linje” runt.

Annons
Mysiga stigar som slingrar sig fram

Fikapaus…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.