Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Top of the line-helg

Jisses vilken grym helg det har varit! Har haft lite svårt att uppdatera fören nu eftersom det varit full rulle hela tiden den här helgen. Igår var jag ju med och trampade en sväng på Peloton-banan med en fin fika på Café Le Mond efteråt. Hade en trevlig kväll i hufvudstaden och fick till och med avnjuta en tokigt god Lasagne, min favoriträtt! Mums!

Idag ställde jag Smurfen hos Kippilä och rullade sedan iväg på ett härligt distanspass i det underbara vårvädre…..nej vänta nu. Det är ju fan höst! Men det kändes som vår! Varmt, hyfsat torrt och grönt på fälten. Vi mötte upp två andra och körde grusvägar, förbi Lida och vidare till Rosenhill där man som cyklist kan äta fika med rabatt 😀 haha! Fick med oss en till cyklist och vi började rulla tillbaka. Blev en tur på ca 4 timmar. Tror ni den tokbra helgen tog slut här? Inte då! Det var ju sista racet i formel 1 idag, Abu Dhabis grand prix. Det blev väl aldrig riktigt spännande men var ändå ett sevärt race. Nu går det väl inte att kräma ur mer skoj ur en helg?! Jo då! Den avslutades med 1,5 h hetspingis också! Nu är det fanemej ryggläge!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.