Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tokigt kul utflykt

Trots att jag blivit risig i själva matsmältningsanordningen på något vis och blev tvungen att skippa dagens race… så blev det ändå en tokigt rolig dag. Det är en sak att inte köra ett race på tre timmar eller en tokintensiv cross på 45 minuter. Men att köra lite bil är ju rätt lugnt. Blev inbjuden av en vän som jobbar på BMW att vara med på ett event kring lanseringen av nya Mini Clubman. Först lite mat, en kaffe och sen upp till Arlanda Test Track där vi fick gasa av oss. Tog med mig kameran, hade varit kul att plåta lite mer men det fanns inte tid… Drömmer tillbaka dels till min första bil, en koja från -72 men också till tiden då jag körde Go kart!

MINOLTA DIGITAL CAMERA
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Hittade till och med en gammal inscannad bild från när jag körde go kart!

Kort 3

 

Det har hänt lite med kojorna sedan 70-talet..

Annons

Jag har en annan kul nyhet att avslöja också.. men den håller jag på ett tag till, tills vidare kan ni beskåda dessa underbart roliga bilar!

Jesper_Andersson_DSC_3263 Jesper_Andersson_DSC_3252 Jesper_Andersson_DSC_3249 Jesper_Andersson_DSC_3247 Jesper_Andersson_DSC_3239 Jesper_Andersson_DSC_3238 Jesper_Andersson_DSC_3237 Jesper_Andersson_DSC_3232 Jesper_Andersson_DSC_3226 Jesper_Andersson_DSC_3222 Jesper_Andersson_DSC_3221 Jesper_Andersson_DSC_3220 Jesper_Andersson_DSC_3218 Jesper_Andersson_DSC_3213

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.