Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tjockisdistans deluxe

I skrivande stund sitter jag och trycker in enorma mängder mat. Måste ligga i om jag ska hålla kompatibel med fatbiken! haha! Nej så illa är det, men efter 5 timmar i halvkyligt väder på en fatbike som väger närmare 15 kg så finns det utrymme för mer än en gurkskiva till lunch 😉 Jag har lagt det där med deffande bakom mig. Jag trampade iväg lite senare än vanligt, i Rosersberg slog jag följe med två Smack’are. Det blev snorhala cykelbanor, promenadstigar och liknande in till Koppartälten och vidare söderut en bit till och rundade vattnet som jag har för mig heter Brunnsviken? Och sen hemåt på östra sidan om vattnet, en väg jag aldrig cyklat tidigare. Väldigt fint! Ett kul pass där jag fått slita till och från, hade dessutom lite dåligt med luft i däcken 🙂 Tungt är bra!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.