Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tillbaka till verkligeten

Efter en toppenhelg i vad som helt klart kan liknas vid någon typ av fantasivärld (Järvsö) är man nu tillbaka i verkligheten. Jag lyckades få träningsvärk i muskler jag inte visste existerade, finns det muskler i fingrarna?! Haha! Har precis bränt av ett smärtsamt pass på monarken – ett bra sätt att acklimatisera sig på jorden igen! I helgen är det cyclocross SM på schemat! Ska bli väldigt skoj, hoppas på härligt väder, glad publik och pigga ben.  

    
 Men titta så vackert!!! Det är Sverige! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.