Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det var med en riktigt kort men rolig bana  som ja nyss inledde årets Borlänge tour. Ett tidskval på en bana som för mig tog 1 minut och 26 sekunder. Mindre än två sekunder från att gå vidare. Skapligt ändå med tanke på uppladdningen och att ja är väldigt o-explosiv… Nu har ja än en gång krupit in bakom kameran. Sen blir det provrull av söndagens bana. Provkörde ett varv på morgondagens bana som är väldigt kul. Då blir det långt! Sex varv på en bana som är drygt sex kilometer lång:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.