Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

The last supper

Nu har Jimmy “Boddan” Bodin och Arrangör-Micke åkt tillbaka till Sverige. Grymt kul att lära känna nytt folk. Jimmy har ja bara snackat med vid tävlingar, skön lirare! Nu är ja tillbaka efter ett lagom hårt pass i värmen. I eftermiddag blir det vila och slappa. Ska ner och fotografera lite tänkte ja. Sitter just nu och äter den sista måltiden på hotellet. Det blev en liten miss i planeringen. Tydligen stänger det här hotellet för säsongen idag…så ja blir vräkt! Haha! Men det är lugnt, den extremt trevliga och hjälpsamma personalen har fixat biffen:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.