Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Test inför Norrort lightbulb

Fick hem reflexfärgen från leverantören idag och provade att måla en liten träskiva. 

Sen var det bara att sätta sig och vänta på att mörkret skulle falla. Tillslut kom det och jag for ut med hela lamparsenalen, placerade ut skivan och körde ett varv till för att se när ja fick syn på den… Pilarna måste bli små, väldigt små! Syntes jättetydligt! När ja kom på andra varvet löft en fågel precis intill mig. Ja fick syn på han med pannlampan och såg vart han satte sig, fick till och med upp kameran! Mäktigt!!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.