Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Teknikträning deluxe!

Har precis varit ute i det underbart vackra och sköna vädret och kört ett pass med fokus på tekniken. Även om fokus legat på att köra rätt och inte snabbt så skiljer sig inte varvtiderna överdrivet mycket från de gångerna ja ligger och krigar på så att man blir helt slut. Blev några varv på Trollstigen som är tokigt fin nu. Nu går Smurfen mot Stockholm för lite ärenden:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.