Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tävlingshojen på g

Efter lite kyrkklockejobb rullade ja förbi Tyresö cykelmagasin när ja ändå var på rätt sida om huvudstaden. Var där och hämtade min tävlingscykel för säsongen. Valde att ta allt i delar och det blir mitt fredagsmys att bygga ihop älsklingen! Va fascinerad man blir när man känner på en lös ram utan några monterade delar! Man tror att det är ett skämt! Återkommer såklart med bilder från bygget under morgondagen. Förmiddagen imorgon kommer tillbringas på min andra Corratec revolution. Intervallfredag har blivit  Distansfredag:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.