Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

   

 förmiddagspass… Eller eftermiddagspass? Var grått överallt imorse men ja klädde på mig Hojen och drog ut på ett distanspass. Enligt prognosen skulle det regna på eftermiddagen. Ni hör ju vart det här kommer att sluta.. Jag kom ungefär 10 minuter hemifrån sen började det dugga, sedan kom regnet och det höll i sig genom hela passet på drygt fyra timmar. Väl hemma var allt dyngsurt men tack och lov frös jag aldrig. Det kändes ändå rätt kul att vara ute och harva i busvädret. Nu har jag ätit lunch och kolla vad som tittar fram… Haha!  Vilken helomvändning!

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.