Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tackar tackar

På förmiddagen var jag till Cykelhuset och hjälpte dom att skruva lite cykel då en av mekanikerna var sjuk. Efter det cyklade ja vidare bort mot Sollentuna och Ville Olsson…som också är sjuk:( Eftersom han var så duktig och cykla vid Borlänge Tour så fick han en fristart till högbobiken imorgon men då han är krasslig kan han inte köra och istället fick jag platsen. Så imorgon firar jag nationaldagen med att cykla Högbobiken. Tack så mycket Ville!! På vägen till Ville fick ja syn på en lite kul pryl. Istället för att gå från huset ut till brevlådan så är det ju många gånger smidigare om brevlådan kan ta sig till huset….

Annons
Lite senare ikväll kommer den stora nyheten ni alla väntat på, den som väntar på nå gott…väntar oftast för länge!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.