Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Svenska traditioner…

En toppenhelg har nått sitt slut, har inte bara varit turist i Stockholm utan snarare turist i Sverige! Tidigare denna helg har jag visat lite typiskt svenska bilder på blåbärsplockning, norrsken osv… Här kommer några till 🙂 Kräftätning med svenska verktyg! På måndagen var vi också iväg på ett riktigt äventyr. En traktortokig vän och jag hade snackat ihop oss om ett fotouppdrag och på måndag var det alltså dags! Skördefest! Var iväg och kikade på två enorma skördetröskor som likt jättar åkte runt och slukade i sig all säd! Såklart ett toppentillfälle för små luftburna… kameraförsedda prylar!

Jesper_Andersson_DSC_0462 Jesper_Andersson_DSC_0475 Jesper_Andersson_DSC_0495 Jesper_Andersson_DSC_0503 Jesper_Andersson_DSC_0525 DCIM102MEDIA DCIM102MEDIA Jesper_Andersson_DSC_0367DCIM102MEDIA

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.