Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Svagt psyke

Vilodag idag, vill försöka ha lite krut i benen på framförallt lördag. Då är det SM  i cyclocross. Vilar idag och sen uppladdningsmonark imorgon:) angående rubriken så handlar mitt svaga psyke om kalufsen. Jag orkar inte med det längre…i dubbel bemärkelse. Så nu åkte en del av skiten av, ja känner mig fri;) haha. Nu ska ja iväg och jobba med banan till smackcrossen som avgörs dagen efter sm!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.