Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sunshiniga banor:)

Nu är vi tillbaka i vår mysiga lägenhet. Vi började med att provköra morgondagens prologbana. Den har en grymt häftig början där man kör i tighta gränder över kullersten och tätt med stenhus längs sidorna. Sedan väntar en lagom lång klättring, en utförskörning och ännu en klättring….och tror det eller ej, en till utförslöpa. Drygt 5 km. Vi testade också fredagens point to pointbana. Den är ca 55 km lång och nästan 2000 höjdmeter. Den har några grymt roliga partier, framförallt utförskörningarna är väldigt kul. Vi klarade oss i stort sett till sista klättringen innan regnet började ösa ner… 

Annons
Ja har testat samtliga klättringar…även de som innefattar träd…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.