Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sunshine cup, sista racet

Idag är det dags för sista deltävlingen ur Sunshine cup. Banan vi ska köra är kul men jobbig. Den blir hal som tusan när det är blött och tyvärr ser det lite mörkt ut… himlen är mörkare än mörkast och vi har hört att det är risk för storm. Men det är bara bita ihop. Nummerlappen sitter där den ska, cykeln är redo och ja hoppas att även jag är redo:) håll tummarna!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.