Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Studiebesök på F17

Lite ont i halsen idag så jag har hållit mig lite lugn, vill inte riskera att bli risig inför helgen då Enduro Sweden Series startar upp med race i Vallåsen! Ska bli jävligt skoj! Istället fick jag möjlighet att komma in på F17 genom en vän och kika på helikoptrar, riktigt intressant! Fick inte provflyga någon, lite konstigt med tanke på att jag ändå krasch…flugit en hel del flygande ting… även om dessa varit radiostyrda 😉 haha! JAN_3228_JesperAnderssonPhotography JAN_3219_JesperAnderssonPhotography JAN_3226_JesperAnderssonPhotography  JAN_3181_JesperAnderssonPhotography JAN_3191_JesperAnderssonPhotography JAN_3169_JesperAnderssonPhotography  JAN_3166_JesperAnderssonPhotography JAN_3156_JesperAnderssonPhotography JAN_3151_JesperAnderssonPhotography JAN_3150_JesperAnderssonPhotography JAN_3141_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.