Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Stora nyheter!

Nu har ja stora nyheter på gång! Men först lite annat, på morgonen var ja iväg på ett ärende och svängde förbi en av mina sponsorer, Cykelhuset. Stannade till och hjälpte till några timmar innan ja så småningom åkte hem och körde ett pass tillsammans med Mia. Sen stack ja ut och cyklade lite mountainbike…nu är vi och nosar på den stora nyheten;) Var förbi torget nere i Sigtuna där det var massor av folk och aktivitet, tydligen så var det en världscupstävling i orientering….i Sigtuna!? Nu är ni nyfikna på nyheten va? Ja tänkte att ni får vänta en dag till, men skickar med en liten cliffhanger!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.