Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Stockholmare…på Gotland

Nu ser jag mig själv inte som någon direkt Stockholmare… men för en Gotlänning räcker det nog inte med bortförklaringar om att man bor närmre Uppsala än Stockholm! haha. Efter dagens arbete som för övrigt gick väldigt bra så var det dags för mig att dra ut och cykla en sväng. Benen var lite möra och planen var att ta det hyfsat lugnt och försöka hitta Gotland Ring. Cyklade iväg norrut och hittade snart en grusväg som drog in i skogen. Där fanns en bom och några färgglada skyltar som jag rundade med snits. Kom fram till ett stort kalkstensbrott som öppnade upp sig likt Grand Canyon… som jag var tvungen att korsa. Körde hit och lite dit, förbi gigantiska grävmaskiner, dumprar och stora lastmaskiner innehållande till synes irriterande gotlänningar. Jag skulle inte påstå att jag var vilse bara att jag tog en dålig väg men kom ändå fram till Gotland Ring. Fördelen med att komma sådana vägar är att man slipper se eventuella förbudsskyltar! Typiskt att alla Stockholmare som kommer till Gotland skall skämma ut sig! haha!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.