Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

sRinglande distans

Efter att ha sett på världscupen i XCO från Australien stack ja ut på min egna världscup. Nja..riktigt så avancerat var det inte. Det blev distans i lagom tempo bort förbi Runsa, Kairo vidare mot Järva där ja snurrade runt lite. Rätt som det var fick ja syn på en spännande varelse. Där låg en snok och stekte i solen. Var tvungen att ta fram mobilen och dokumentera och såklart vägra han att ligga kvar utan skulle av vägen och in i skogen…via mina hjul! 

Annons
Ibland, eller egentligen rätt ofta på distanspassen känner ja att det vore kul att ha med sig systemkameran. Alltid finns det något spännande som förtjänar att dokumenteras. Men samtidigt är ja inte så sugen på att klämma ner den i ryggfickan med en trasig kamera… Och rygg som resultat. Nu har ja smällt i mig några Canpakes och ska inta ett kort ryggläge med magsvullnaden går ner;) haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.