Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sponsorfoto

Avslöjade lite smått tidigare idag att jag var iväg till min sponsor Xkross under gårdagen och plockade ut lite nya läckerheter. Xkross är suveräna sportglasögon som sitter skönt och skyddar ögonen effektivt utan någon imma! En annan suverän sak är möjligheten till att variera färgerna på glasögonen så att de kan passa klubbkläder. Först finns det massa läckra färger på bågarna och sedan kan man köpa till skalmar, ett set med rosa och ett set med gröna och en gul “plutt” och man har en TeamCorratecSweden-båge!

Annons
Edgar gör en Selfie…

Billig arbetskraft som gör som man säger!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.