Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Spegeln på plats!

Hängde precis upp min nytillverkade spegel nere i källaren. Det blev grymt bra faktiskt! Idag är det finväder och det är ju inte fel, på schemat står det mtb och sen tänkte ja jobba lite med kyrkklockeservice:) ha en trevlig dymmelonsdag! Apropå dymmel och kyrkklockor så hörde ja precis på bandit att en dymmel är något man sätter på just kyrkklockor för att mjuka ner klangen lite:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.