Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Spegel spegel…

Spegel spegel på bilprovningen där… 
Hittade en konvex spegel när ja var med päronen och besikta bilen idag. Är fortfarande risig i halsen. Lite frustrerande faktiskt… Ingen träning idag heller. Röjde runt lite i trädgården, hoppas att må bättre imorgon så att man i alla fall kan komma ut och rulla lite lätt. Passade istället på att ge cykeln ordentligt med kärlek. Nu är den tiptop och jag vill bara komma upp och cykla igen!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.