Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Söndagsunderhållning

Det är söndag och formel1 helg. Jag var in till stockholm igår och firade att en polare flyttar till Tyskland, så det blev sent i säng och upp tidigt, känns som att dega framför formel 1 inte är helt fel!

Här är ett hett tips, klicka på den här länken http://www.drakulastream.eu/static/popups/175150872352550.html så kan ni se formel 1 direktsänt! Funkar inte den länken kan ni gå in här http://www.streamhunter.eu/motor-sports-live-streaming-video.html och prova någon annan streaming.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.