Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sommartider hej hej!

Det är dags att vrida om klockorna…  Jag får lite hjälp på traven med min åkomma som på latin heter överdrivus morgonpiggus. Eftersom det börjar bli varmt och folk i allmänhet tar fram sina cyklar så ska också klockan framåt en timme. Jag har precis tryckt en frukost och ska nu ut och rulla en sväng. Sen vid 10 är det formel 1 för hela [email protected] slanten! 

Skickar med en bild på en liten lustig krabat ja fick syn på igårkväll. En liten salamander! Stackarn hade strandat på gångvägen så han fick en hjälpande hand in i vegetationen.

Annons
Fin morgonhimmel!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.