Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Som en sjöjungfru…

Lite som en sjöjungfru ville jag simma… Men jag är inte där riktigt ännu. Var upp och kutade en sväng med pannlampa innan solen hade hunnit upp ordentligt, det är livsnjutning på hög nivå! Sprang upp till simhallen och plaskade runt. Simmade först mina planerade längder innan jag avslutade med att testa min nya Nikon under ytan. Kul att simma runt på botten och leka ubåt…

Annons
Blubb blubb
Nej…jag har inte ett par svarta och ett par vita badbyxor på mig….

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.