Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Solskensdistans och försäljning

Lite sen rapportering men bättre sent än aldrig. Drog iväg i ett tokigt fint väder på distans bort mot Väsby och Täby och mötte upp Emil Rosenberg. Vi var ute och snurrade lite, upp en sväng på väsjöbacken och kika lite bland annat. Sen när ja så småningom skulle hem var det bara kötta motvind. Blev skapligt mör sista halvtimmen. När ja kom hem fick ja besök av en som kom och köpte min Cannondale plus en cykelväska 🙂 Tror köparen blir riktigt nöjd och ja är glad:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.