Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Solskenscyklist

Känner mig lite som en solskenscyklist, men det är svårt att göra nå annat när man är ute och cyklar i solen:) inte ett moln på himlen och lagom kallt. Dock var det lite för kallt på ett ställe. Körde under en järnvägsbro i Knivsta och det såg ut som vanligt lervatten där under men detv isade sig vara is… Hann knappt köra omkull sålt ja på backen, haha. Det blev en skapligt lång ass-slide och fick såklart ett litet hål på mina nya benvärmare, typiskt! Tror ja fått ta in en konsult som kan laga dom åt mig… Rullade vidare och kom så småningom till Arlanda. Tänkte du utryckningsvägarna till Arlandas östra sida men då hade dom tydligen gjort ett stort hål och ett grustag av vägen… Fick köra andra hållet. Nu är ja hemma och har krupit ner i sparkdräkten. Ikväll ska ja laga en brakmiddag:) dags att sätta igång lite smått snart:)

Annons
Fin alé!
Ser ni isen? Ja gjorde det inte…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.