Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Snygga nyheter från Xkross!

Var förbi min sponsor Xkross idag som hade fått in sprillans nya linser! Tokigt snygga, särskilt om man som jag, gillar färg!

Det finns tre olika, en som går i röd/svart, en i grön/blå och en orange/gul. Plus att de finns i hög eller låg modell. De är som sagt helt nya och finns inte till försäljning ännu. Men sjukt snygga, har inte hunnit träna i de ännu, det får ske på onsdag 🙂 Nu ska jag gå och pilla med en ny pryl jag köpte idag… CLIFFHANGER!

Annons
Orange/gul
Grön/blå
Röd/svart
Svårt att bestämma mig… jag tar en av varje!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.