Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

SNÖSKOJ med drönare och cykel

Jul, Jul….Strålande JUL! Lagom till dess att Julen är över kommer snön! Man blir ju som ett barn! Började snöa redan igår och då kom det som lätt fjun, insåg ju direkt att man måste göra sin plikt här i kommunen och hålla gatorna rena, tänk på 300 år gamla Agda som kanske halkar i snön och bryter lårbenet! Lite snöröjning igår och så även idag. Var också ut i ett underbart vackert väder och lekte av mig på endurohojen idag. Fick sällskap av Filip Stark, en ny klubbkamrat. Eller… han har ju kört i Knivsta CK länge, det är jag som är ny 😀 haha! Visade lite godbitar här i Sigtuna! Apropå barn skickar jag med en bild tagen strax innan snön kom, på min kära far… är rädd för att leklust och barnslighet är ärftligt..

Och lite Cykelfilm!

Annons

Jesper_Andersson_IMG_6588 Jesper_Andersson_IMG_6575

IMG_6541 IMG_6548

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.