Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Snart ser jag bra ut…

Ja är inte helt 100 i kroppen ännu… Det här var en seglivad jävel! Har vilat och tagit det lugnt även idag. En vecka nu utan träning… Gissa om man börjat ledsna! Rubriken syftar inte på mitt utseende utan mina ögon! Det ska mycket till för att göra något åt utseendet, haha. Synen är lättare att fixa. Ja har inte direkt något problem med synen men när man sitter och läser länge eller datoriserar längre perioder så tenderar ja att kisa. Glasögonen ja fixade i sexan har gjort sitt så nu är nya på g:) 

Annons
Hoppas nå kopiöst på att tillfriskna så ja kan börja skriva om nå kul igen! Haha hålllll ut!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.