Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Snart dags för etapp 3

Ännu en dag med ett hårt race. På programmet står det 39,7 km och köttiga 1529 höjdmeter. Jag fick en härlig kommentar här på bloggen igår: ”“Är viktigaste grejen att fota till bloggen när man tränar förstår jag att det inte går fort på tävlingarna heller” citat av J. Landström. 

häng i! du hade ju blivit 20:e i damklassen på prologen!” 

Med den kommentaren i ryggen så lägger ja inte upp någon egenfotograferad bild då någon av mina läsare tycks störa sig på att jag har ett intresse (foto) utöver cyklingen. Nej, idag blir det två bilder från www.Cyclingcy.com då hinner jag dessutom ut och träna innan tävlingen….

AnnonsJesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.