Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Snabb, Snabbare…Inside Link

Ett sent inlägg, men bättre sent än aldrig! Förkylningen är i stort sett borta så nu har jag börjat dra igång träningen lite lugnt igen. Var ute en sväng och provkörde min Corratec Inside Link inför helgens race. Det är lite kul med känslor och hur olika cyklar upplevs. När jag kört på Inside linken som är heldämpad och kommer tillbaka till min Revolution som är stel så känns den så sjukt snabb. Den turen jag körde i förrgår på min revolution men med Laufgaffeln kändes det som att jag när som helst skulle bryta ljudvallen. Nu har jag inte kört min fullgung på länge och när jag kommer tillbaka till den är det samma känsla igen. Fan vad snabbt det går! Jag kan stå på och har ett så sjukt bra fäste. Hardtailen och särskilt med den lätta gaffeln i fram KÄNNS så mycket snabbare, stötar och studsande gör att upplevelsen är att det går så tokigt snabbt. Sen kommer man tillbaka till den heldämpade och det känns betydligt långsammare men jag tror en klocka skulle visa annorlunda. Det är en skön känsla när man känner att man är ett med sin cykel. Jag har cyklat på en och annan cykel senaste åren och jag har aldrig kommit så bra överens med några cyklar som jag gör med Corratec. Hoppas det funkar på söndag, kanske inte den bästa uppladdningen med en förkylning i kroppen men jag ska ge allt jag har så får vi se hur långt det räcker!

Pingvinen ska självklart med! Den väger kanske några gram och har dessutom en negativ inverkan på luftmotståndet… men den positiva inverkan på mitt psyke överväger det med råge!
Jag hade delar av min sponsor, Upplands Vattenskärning på besök och fick till en hyfsad latte att bjuda på! Nu sitter mjölkskumningen bra och hällningen har en fortsatt positiv trend. Imorgon fyller min älskade Mor år så då är planen att jag ska släpa med mig “Gaggian” och få leka lite barista, ett bra tillfälle för några koppars övning hoppas jag!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.