Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smärtsamt välmående

Oj oj! Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så var jag in till Access rehab och Sara Pentons vassa armbågar idag. Jag tror verkligen på den massagen man får där även om den då och där upplevs allt annat än bra. Smärtan är olik all annan smärta jag upplevt och det är inte långt kvar till tårar. Men det gör mig snabb! Jag har tillochmed ett exempel på att det gör mig snabb. För när det var sista varvet av cx tävlingen i Alingsås kom jag in på dåliga tankar, tankar om att benen gjorde ont. Men då tänkte jag att massage av Sara… Det är smärta det! Och så trampa ja på lite hårdare:) haha! En bra dag med 2xsmärta och en visit till kaffecompagniet där ja handla mer råkaffe. Nu blir det ryggläge deluxe! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.