Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smärtsam kärlek

Idag stod det tävlingsliknande cyclocrossträning på schemat. Det är en träningsform jag har nån typ av hatkärlek till. Det är jävligt kul och jag älskar att gasa på crossen samtidigt som jag vet att det kommer göra ont… Oftast riktigt ont 🙂 Den här dagen blev det lagom tempo till Märsta där jag mötte upp Wulff, en suverän vän som är en viktig del av min elitsatsning! Vi klurade ut ett bra varv och sen var det 45 min smärta! Underbart. Min enda tröst var vetskapen om att jag snart ska få uppleva ännu intensivare smärta när ja ska få idrottsmassage på Access Rehab!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.