Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smart för smartfånen

Även om det självklart kan bli lite stökigt här hemma då och då, ofta i samband med sen hemkomst från nån tävling eller resa… Så gillar jag ändå ordning och reda och framförallt smarta lösningar. Enkla lösningar med infällda belysningar, appstyrda kontakter, neodymmagneter lite här och där eller som min senaste uppfinning… Man skulle kunna likna det vid en ajfånhylla som träs på Iphoneladdaren. Man vill ju inte ha telefonen liggandes och skräpa! Säkert onödigt enligt en del, kul och smart säger jag!    

   

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.