Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smarrigt!!

Nu på eftermiddagen har det blivit lite bastu med bror, cykeltvätt och matlagning. Bjöd mor och far på hemlagad pizza och som dessert blev det lite hemmagjord glass och maränger! Ska bli spännande att se hur knät känns imorgon, just nu känns det Inge vidare:( Bortsett från vurpan idag så har det varit en grym påskhelg:) här kommer även en bild från dagens TT hos Gunnar, bilden hittade jag på hans blogg, http://tojren.blogspot.se/2013/03/bakom-min-rygg.html

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.