Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smackserien med kamera

God morgon! Idag drar Smackserien igång, en träningsserie med allt ifrån tempo till gp-lopp. Jag har vilodag idag men planen är att klä på mig lite kameror och dra dit och fotografera lite. Ska förhoppningsvis förbi Upplands vattenskärning en sväng och fotografera också. En väldigt intressant verksamhet! Otroligt vad man kan åstadkomma med vatten! Fotoutrustningen står på laddning. Jag har precis installerat en kopp Java och ska nu jobba lite framför dumburken…

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.