Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smackcrossen

Dagen till ära var det dags för Smackcrossen, med största sannolikhet sista tävlingen för denna säsong. Vädret var kanon, inte ett moln på himlen och “varmt”, dock blåste det en del men det gjorde inte så mycket. Jag var där tidigt och for runt med en massa andra smackare och slog ned pinnar, bandade och bar staket. Jag har ju inte kört så mycket CX denna säsong, kände att jag villa ha några helger där man kunde fokusera på annat än att resa långt och tävla. Men de tävlingar jag kört har varit riktigt kul, CX är en så grymt kul disciplin. Jag tror tävlingen jag körde igår kan vara, om inte den roligaste så i alla fall en av de roligaste tävlingarna jag kört. Nu till dagens race. Jag stod längst bart i fållan och gjorde väl inte den bästa starten, var nog bland de sista iväg på startrakan. Men redan eefer några kurvor fram till första löphindret hade jag kört om en hel del. Köttade vidare och det kändes bra, kul med tävling på hemmaplan. Många sporrande pch motivationshöjande hejarrop längs med banan, plus att jag nog hörde mammas vrål över hela varvet… haha. Men sen blev det lite knas, det knakade till och jag trodde jag hade knäckt railsen på sadeln. Ropade till suveräna Wulff att jag behövde en ny sadelstolpe med sadel och en insexa och när jag kom till teknisk zon fanns det där, lite krångel och vad som kändes som en evighet senare kom jag iväg med en ny stolpe och sadel. Även om jag hade haft Hubble-teleskopet med mig är ja osäker på att det varit tillräckligt för att skymta de andra… Men jag kämpade på så gott jag kunde och kom så småningom ikapp några cyklister. Grym träning, tänk om man kunde hitta den styrkan när man sitter på MIA och köttar! Vet inte vilken plats jag slutade på men det var ett kul race och grym träning, pulsgrafen indikerar att hjärtat i alla fall höll sig sysselsatt. För de som har facebook så finns det en hel del bilder på smack’s facebooksida. Annars har Magnus Johansson varit ute och tagit en hel del fina bilder.

Foto: Magnus Johansson

Foto: Magnus Johansson

Foto: Magnus Johansson

Foto: Magnus Johansson

Foto: Magnus Johansson

Foto: Magnus Johansson

Annons
Foto: Magnus Johansson

Jeppmans Gasthaus står nu åter tomt, hade väldigt trevliga gäster igår, August Martin, Emil Linde och Jakob Björklund. Det blev lite nostalgi med Mariokart till Nintendo 64 och Emil blev grymt imponerad av bilbanan 🙂 SNart är det Formel  som gäller, Ferrarikepsen och ferraritröjan på, en kopp te i ferrarimuggen och kvällen är räddad! Kanonhelg!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.