Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

SM rapport och resadags

Skönt att få sova ut dagen efter SM…stört att ja ändå vakna 2 minuter innan planerad återupplivning!

Det blev en väldigt kort rapport igår från SM, hade lite ont om tid, förklarar snart:) Själva tävlingen gick rätt bra. SM är alltid SM och de som står i startfållan är inga dåliga cyklister. Ja höll mig lite lugn under första varvet. Det var sjukt varmt och det är extremt lätt att krokna. Kände mig fräsch och kunde gasa mer och mer under hela racet. Hade extremt bra langningshjälp av familjen Wulff! Då det var så varmt hade de lagt till en extra langningszon på varvet vilket var skönt. Tog sportdryck i ena zonen och en flaska att hälla över mig och en att dricka från i den första. Banan var tokigt kul, det här är det i särklass bästa och roligaste SM jag kört! Banan var utmanande med en hel del upp och ner och några grymt roliga tekniska avsnitt. Jag är nöjd att ja valde min Corratec Inside link. Jag kunde ligga på som tusan i de lite stökigare partierna och jag drog jämnt med de andra runt omkring mig uppför så det var kanon. Stort tack Familjen Wulff för uppbackning bättre än världsklass! Och till alla som står och hejar på längs banan! Det är jävligt peppande att få några glada hejarop i smärtfesten:) Tokigt rolig helg som jag kan leva länge på! Nu har resultaten kommit upp också, en 17:e plats blev det. Hade gärna kommit in bland de 15 första men jag är nöjd. Glad att ja körde alla A-linjer alla varv och ja hade som sagt grymt kul. Lite bilder från racet och helgen kan nog dyka upp så småningom.

Annons
 Nu bjuder ja på den här bilden så länge

Det blev lite körigt i helgen. Efter racet väntade en dryg, bakömmande, öronbedövande och allmänt seg bilresa hem. Kom hem vid 22:00 och packade snabbt upp allt för att sen packa det sista i resväskan. Nu blir det några dagar semes….ja menar jobb nere i Österrike. Ska ner till Kitzbuhel på jobb för tidningen. 15kg kamera är med och det ska bli härligt att få se lite alptoppar, älskar alperna! Sen drar jag vidare på ännu mer kuligheter men det får ni veta mer om sen. Nu ska jag in i flygmaskinen! Skål!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.