Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Slut på Movember…

Nu har det hunnit bli första december! Jag har helt missat att pynta, elda första ljuset och öppna luckor. Jag har varit så upptagen under november att odla mustasch. Fyra veckor och jag är snart uppe i “moppemusch”…men det är rätt smidigt att ha skäggväxt som en högstadiesnorunge, haha! Hade bilden varit tagen med en högupplöst kamera hade man nog kunnat räkna alla strån. Nu drar träningen igång igen också! Inledde dagen med 12h kyrkklockejobb för att sedan sticka ut och kuta en sväng! Kul att vara igång igen!!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.